BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Barby
Barby
2021.02.04 11:43
Légy nőies!

Kényelmes viselet a farmer, póló, sportcipő kombó, de néha nem árt kicsit kiöltözni. Kiöltözés alatt nem azt érten, hogy húzz kisestélyit és légy kihívó! Egyszerűen csak arról van szó, hogy ne futkoss tornacipőben, hanem hangsúlyozd ki a nőies alakod pár egyszerű tippel!

Barby
Barby
2021.02.01 12:17
Mutasd  meg az alakodat!

Sokan küzdünk azzal a problémával, hogyan hangsúlyozzuk ki magunkon a legdekoratívabb részeket…illetve melyek is ezek??? Gyorsan változik a divat, kapkodjuk a fejünket, milyen ruhákat válasszunk, mivel párosítsuk össze és sokszor sajnos ennek következményeképp nem sikerül a legjobb formánkat hozni. Próbáltam nektek összegyűjteni pár tippet ahhoz, hogy derekatok karcsúbbnak, áramvonalasabbnak tűnjön, hiszen ez az a testrész  - mérettől, magasságtól függetlenül – melyet ÉRDEMES kihangsúlyozni.

Top 5 hajmeresztő mosásbaki, amelyektől tönkremennek a ruhák

A mosás nem bonyolult dolog. Viszont sokféleképp el lehet rontani. Ám a balsikernek is két fajtája van: van az eset, amikor valaki teljesen véletlen hozza össze, és van, amikor „azt hitte, hogy…”. Lássuk, melyek a leghajmeresztőbb mosástévhitek, amelyeknek bizony egy ruha is lehet a tanulópénze, ha nem figyelünk oda!

A ruhatár nem raktár – tippek, hogyan tárold a ruháid

A hét napjai közül általában a vasárnap az, ahol az ember pihen, felkészül a következő hétre. Ha nehéz hét elé néz, miért is ne ajándékozhatná meg magát egy ruhadarabbal, amivel könnyebb azt a ronda hetet átvészelni? Csak senki sem számol azzal, hogy az élet rengeteg vasárnapot tartogat: ha mindegyik vasárnap után „egy nehéz hét jön”, érdemes azon is elgondolkodni, hogyan tároljuk ezt a sok „lélekerősítőt” a ruhásszekrényben. Itt vannak a mi tippjeink!

A ruhák palackpostája: 5 üzenet, amit a ruhákkal közvetítesz

Nem a ruha teszi az embert. Valószínűleg ezzel a mondással most találkozol négyszázadjára, de olvass tovább, esküszünk, a felütő mondat nem tartozik bele abba az ötbe. Nem is közmondás lehet ez, inkább aranyköpés. Habár sosem tudtuk, hogy egy köpés milyen, mikor arany. Manapság az emberek a próbafülkékben mindig olyan szemmel vizsgálják a ruhájukat, hogy mit ad hozzájuk. Ám ez az 5 üzenet bizonyítja, hogy nem is lehetne rosszabb ez a hozzáállás. Ne azt nézd, mit ad hozzád a ruha! Hanem azt, hogy Te mit adsz a ruhához! Saját magad üzenetét. Nézzük, melyek ezek az üzenetek!

Hogyan öltözzünk télen, avagy rétegesen, de kényelmesen!

Sokunknak nem nagy kedvence a tél, vagy legalábbis az erős mínuszok, esetleg csak addig, míg a gyerekek kint játszanak a hóba, hóembert építenek és élvezik a tél szépségét. Nagy problémát jelent, mikor reggelente nem tudjuk hogy öltözzünk fel úgy, hogy ne fázzunk, viszont ha bemegyünk egy boltba, üzletbe, munkahelyünkre, ne izzadjuk bele a ruházatunkba a hirtelen hőmérséklet növekedés miatt.