BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Barby
Barby
2021.09.30 14:00
Mit viselj az első randin?

Biztos vagyok benne, hogy Te is szeretnél jó benyomást kelteni, a legjobb formádat hozni mások előtt. Főleg akkor, ha a potenciális párod ül veled szemben. Nincs mit felvenned? Nem tudod milyen szettet rakj össze és milyen kiegészítőkkel? Nem akarsz túl egyszerű ruhában megjelenni, de túlöltözni sem szeretnél? Tényleg ennyire fontos, hogy mit veszel fel az első alkalomra? Semmi pánik, segítek! Ebben a cikkben 5 tippet olvashatsz arról, hogy hogyan öltözködj az első randin.

Barby
Barby
2021.09.17 15:20
Melyik színtípusba tartozol?

Vannak színek, amik látványosan jól állnak, de olyan ruha is lapul a gardróbodban, amit a színe miatt végül soha nem vettél fel? Válassz színeket tudatosan és hozd ki a maximumot a ruháidból! Ebben a cikkben az évszakelmélet misztikus hangzó fogalmáról rántjuk le a leplet, bemutatjuk az évszaktípusokat is! Olvass tovább, és tudd meg, melyik csoportba tartozol!

Őszi alapdarabok, amik nem hiányozhatnak ruhatáradból!

Beköszöntött az ősz, a divat szerelmeseinek kedvenc évszaka. Az idő egyre hűvösebb, így egyre rétegesebben kell öltözni, ami remek lehetőségeket nyújt ruházkodás és stílus szempontjából. Összeállítottam számotokra annak az 5 ruhadarabnak a listáját, ami az őszi szezon beköszöntével mindenképpen jó, ha ott lapul a gardróbban.

Hangolódj velünk az őszre! Őszi divat trendek

Hihetetlen sebességgel robogunk az ősz felé, ami nem csak az időjárásban, a divatban is nagyban megmutatkozik. Még nem tudod mik lesznek az idén az ősz alapdarabjai? Ne aggódj, segítek! Most megtudhatod milyen színeket és mintákat szerezz be feltétlenül az őszi szezonra!

Barby
Barby
2021.08.06 15:40
Öltözködési tippek 40 felett

Bár nem „a ruha teszi az embert”, mégis a kinézetünk sokat elárul rólunk. Az öltözködés alkalmával nagyon sok féle termék közül válogathatunk, hogy kifejezzük személyiségünket. 40 felett, többször a rossz fazonválasztás miatt nem lesz divatos a szett, ezáltal viselőjét idősebbnek mutathatja.

Klasszikus ruhadarabokkal is megalapozható a modern összkép, ami fiatalító hatással bír! 

Nőies fesztivál outfit a 2021-es szezonra

Hamarosan itt a fesztiválszezon, nézzük hát meg mit viseljünk hozzá?

Válaszd a nőies stílust az idei évben, a fesztivál szetted alapja legyen egy csinos hippi ruha. Igaz, a farmer short és a crop top már szint egyenruhává vált a fesztiválozók körében, mégsem kötelező ezeknél a daraboknál maradnod.

Barby
Barby
2021.07.20 12:35
Így viseld a nyári divat színeit

Az idei nyár divat színeit a klasszikus árnyalatok mellett az energikus tónusok, a feltűnő kontrasztok és a szabad önkifejezés jellemzi. Bár az élénk színeket minden mennyiségben szívesen látjuk, egyes árnyalatok most különösen divatosak lesznek.

Bemutatom nektek a szezonális trendszíneket és adok pár tippet, hogyan viseld őket a hétköznapokon.

Nyári öltözködési tippek alkat alapján

Egy nő alakjának típusa elárulja, mit javasolt kihangsúlyozni és a milyen öltözködési trükkökkel lehet eltakarni esetleges szépséghibákat. Ez különösen fontos kérdés a nyári időszakban, hiszen kevesebb ruhát hordunk, ami többet fed fel alakunkból.

Akkor mégis mit vegyünk fel?

3 öltözködési alapszabály nyárra, alacsony nőknek

Hoztam pár tippet, arra az esetre, ha alacsonyabb termetű vagy. Ugyan nincs olyan fazon, melyet kimondottan kerülni kellene, de oda kell figyelni, hogy elkerüljétek az alaktorzító hatást.

Na de mire kell mindenképpen figyelni? 

 

Barby
Barby
2021.06.22 12:22
Állandó a változás

Sokszor esünk abba a hibába, hogy a mindennapok mókuskerekébe ugyan azokat a köröket futjuk az öltözködésünk terén. A reggeli gyors készülődés során felkapunk egy farmert és pólót vagy pulcsit, majd már futunk is a gyerekkel az iskolába vagy dolgozni.

De miért is kell változtatnunk???

Alapdarabok, melyek nélkül nincs ruhatár

Alapdarabok, melyek nélkül nincs ruhatár!
Minden nő szekrényében megtalálhatóak azok a bizonyos alapdarabok, melyekkel az öltözködés egyszerűbb és gyorsabb, mindenhez passzolnak. Biztosan tudjátok mire gondolok, de vegyük sorra:

Barby
Barby
2021.06.08 10:09
Milyen ékszer illik hozzád?

Mindannyian viselünk ékszereket a mindennapokban vagy alkalmakkor, hiszen ez az a kiegészítő, ami öltöztet! A legegyszerűbb, legunalmasabb ruhadarabunkat is fel tudja dobni! Próbáld ki! 

Az öltözködésnek nincs körvonala – tippek a molett öltözködéshez

Az öltözködésben van egy 24 karátos aranyszabály: nem az alakunk kisebbségére, hanem inkább a homokóraságára törekszünk. Épp ezért a molett öltözködés semmiben sem különbözik a normál testalkatú hölgyek öltözködésétől. Egyszerűen csak ki kell jelentenünk: nem Neked kell mindig belefogyni a ruhába, hanem a ruha vesztett el egy vevőt. Cikkünkben összeszedtünk néhány szuper tippet: mi áll jól a molettebb testalkatnak?

Barby
Barby
2021.03.16 11:34
Légy Önmagad divatja!

A divat és a reklám manapság együtt jár. Gondolj bele: nem tudsz úgy viselni ruhát, hogy közben ne reklámoznád azt. Még akkor is, ha utálod, csak felvetted, hogy azért mégse meztelenül menj le a boltba. Lehetetlen elkerülni, hogy valakinek az utcán  ne tetsszen meg a pulcsid, még akkor is, ha rikít rajta a lekvárfolt. Ennyire reklám-és divatközpontú lett a világ? Nézzük meg ezt a dolgot közelebbről!

Az önbizalmat gyakorolni kell, nem viselni

Ma már minden lehet tükör: lájkok, megosztások, „gyönyörű vagy, nagyon jól áll ez a ruha” kommentek. Hirdetések is, de akár önkritikánk is. Ugyanakkor fontos, hogy egy ilyen ingerorientált világban feltegyük a kérdést: valóban ennyit számítanak a külsőségek? A ruha teszi az embert vagy az ember a ruhát? Olvass tovább a válaszért!

Barby
Barby
2021.03.01 10:19
5 alapvető öltözködési tipp

A ruha teszi az embert, de az ember is teheti a ruhát. Mégpedig egyedivé. Cserébe pedig a ruha is azzá teszi az embert. Ez egy afféle szimbiotikus kapcsolat ember és ruha közt. De mielőtt bármiféle Alien-filmbe csöppennénk, a lényeg: elhoztunk 5 öltözködési stílust, és hozzá egy játékot is: nézz szét az utcán, és ezen 5 pont alapján találd ki, hogy az emberek melyiket viselik! A stílus sokat elárul arról, aki hordja. Olvass és játssz!

Barby
Barby
2021.02.04 11:43
Légy nőies!

Kényelmes viselet a farmer, póló, sportcipő kombó, de néha nem árt kicsit kiöltözni. Kiöltözés alatt nem azt érten, hogy húzz kisestélyit és légy kihívó! Egyszerűen csak arról van szó, hogy ne futkoss tornacipőben, hanem hangsúlyozd ki a nőies alakod pár egyszerű tippel!

Barby
Barby
2021.02.01 12:17
Mutasd  meg az alakodat!

Sokan küzdünk azzal a problémával, hogyan hangsúlyozzuk ki magunkon a legdekoratívabb részeket…illetve melyek is ezek??? Gyorsan változik a divat, kapkodjuk a fejünket, milyen ruhákat válasszunk, mivel párosítsuk össze és sokszor sajnos ennek következményeképp nem sikerül a legjobb formánkat hozni. Próbáltam nektek összegyűjteni pár tippet ahhoz, hogy derekatok karcsúbbnak, áramvonalasabbnak tűnjön, hiszen ez az a testrész  - mérettől, magasságtól függetlenül – melyet ÉRDEMES kihangsúlyozni.

Top 5 hajmeresztő mosásbaki, amelyektől tönkremennek a ruhák

A mosás nem bonyolult dolog. Viszont sokféleképp el lehet rontani. Ám a balsikernek is két fajtája van: van az eset, amikor valaki teljesen véletlen hozza össze, és van, amikor „azt hitte, hogy…”. Lássuk, melyek a leghajmeresztőbb mosástévhitek, amelyeknek bizony egy ruha is lehet a tanulópénze, ha nem figyelünk oda!

A ruhatár nem raktár – tippek, hogyan tárold a ruháid

A hét napjai közül általában a vasárnap az, ahol az ember pihen, felkészül a következő hétre. Ha nehéz hét elé néz, miért is ne ajándékozhatná meg magát egy ruhadarabbal, amivel könnyebb azt a ronda hetet átvészelni? Csak senki sem számol azzal, hogy az élet rengeteg vasárnapot tartogat: ha mindegyik vasárnap után „egy nehéz hét jön”, érdemes azon is elgondolkodni, hogyan tároljuk ezt a sok „lélekerősítőt” a ruhásszekrényben. Itt vannak a mi tippjeink!

A ruhák palackpostája: 5 üzenet, amit a ruhákkal közvetítesz

Nem a ruha teszi az embert. Valószínűleg ezzel a mondással most találkozol négyszázadjára, de olvass tovább, esküszünk, a felütő mondat nem tartozik bele abba az ötbe. Nem is közmondás lehet ez, inkább aranyköpés. Habár sosem tudtuk, hogy egy köpés milyen, mikor arany. Manapság az emberek a próbafülkékben mindig olyan szemmel vizsgálják a ruhájukat, hogy mit ad hozzájuk. Ám ez az 5 üzenet bizonyítja, hogy nem is lehetne rosszabb ez a hozzáállás. Ne azt nézd, mit ad hozzád a ruha! Hanem azt, hogy Te mit adsz a ruhához! Saját magad üzenetét. Nézzük, melyek ezek az üzenetek!

Hogyan öltözzünk télen, avagy rétegesen, de kényelmesen!

Sokunknak nem nagy kedvence a tél, vagy legalábbis az erős mínuszok, esetleg csak addig, míg a gyerekek kint játszanak a hóba, hóembert építenek és élvezik a tél szépségét. Nagy problémát jelent, mikor reggelente nem tudjuk hogy öltözzünk fel úgy, hogy ne fázzunk, viszont ha bemegyünk egy boltba, üzletbe, munkahelyünkre, ne izzadjuk bele a ruházatunkba a hirtelen hőmérséklet növekedés miatt.