INGYENES házhozszállítás 20 000Ft-os termékrendelés felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36301602111

BellaBlog - Minden ami ruházkodás

3 öltözködési alapszabály nyárra, alacsony nőknek

Barby
Barby
2021.07.08 15:35
3 öltözködési alapszabály nyárra, alacsony nőknek

Hoztam pár tippet, arra az esetre, ha alacsonyabb termetű vagy. Ugyan nincs olyan fazon, melyet kimondottan kerülni kellene, de oda kell figyelni, hogy elkerüljétek az alaktorzító hatást.

Na de mire kell mindenképpen figyelni? 

 

 

Vannak bizonyos szabású darabok, melyeket nem ajánlok, mivel optikailag összenyomják az alakot: lezser, bő felsők, mélyebb ülepű, bokavillantó nadrágok.

Bár közismert tény, hogy a magas sarkú cipő, magasan hordott konyt, kalap nyújtja az alakot, de sajnos a hétköznapokban nem túl életszerű így viselni magunkat minden egyes nap. Sokkal ésszerűbb kitapasztalni, mely fazonú ruhák vannak alakunkra pozitív formáló hatással.

 

A 3 legfontosabb alapszabály:

 

a felsőt javasolt mindig betűrni a nadrágba – a magasított derekú nadrágok remekül nyújtják az alakot, de ezt ne takarjuk el egy felsővel! Hangsúlyozzuk alakunkat, emeljük ki csípőket és derekunkat!

monokróm hatású öltözék választása – a hosszanti csíkozású ruharabok éppúgy nyújtják az alakot, mint az egymáshoz közel álló semleges színű öltözék. A sötét árnyalatokból választott darabok slankítanak, de kiegészítőkkel, például hosszan lelógó nyaklánccal kiküszöbölhető a szélesítő hatás

minták, szabásvonalak terén a vízszintes, szélesítő vonalak elkerülése – érdemes a keresztpántos táskákat is száműzni, hiszen szó szerint keresztülhúzza az alakhosszító törekvéseinket. Váltsunk inkább kézi, vagy válltáskára! Cipők terén a semleges színű kockasarkú darabokat részesítsük előnyben, mivel nyújtják a lábakat és még a viselésük is kényelmesebb a mindennapokban.

 

Remélem ismét tudtam segíteni pár apróságban, találkozunk jövő héten!

Puszi, Barby