Kérdése van? Hívjon minket! +36301602111

BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Mit viselj az első randin?

Barby
Barby
2021.09.30 14:00
Mit viselj az első randin?

Biztos vagyok benne, hogy Te is szeretnél jó benyomást kelteni, a legjobb formádat hozni mások előtt. Főleg akkor, ha a potenciális párod ül veled szemben. Nincs mit felvenned? Nem tudod milyen szettet rakj össze és milyen kiegészítőkkel? Nem akarsz túl egyszerű ruhában megjelenni, de túlöltözni sem szeretnél? Tényleg ennyire fontos, hogy mit veszel fel az első alkalomra? Semmi pánik, segítek! Ebben a cikkben 5 tippet olvashatsz arról, hogy hogyan öltözködj az első randin.

 

 

 

1.   Öltözz a helyszínnek megfelelően!

Az első randi kiemelten fontos, hiszen ilyenkor másodpercek alatt kialakul egy kép rólad partnered fejében, mindez a megjelenésed és a kisugárzásod alapján. Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő öltözetben jelenj meg. Szűkítheted a felvehető ruhák körét, ha tudod, hogy hová fog elvinni szőke herceged. A program egy könnyű piknik lesz a parkban? Válassz egy romantikus virágmintás ruhát, vagy egy aranyos felsőt a hozzá illő nadrággal! A város legmenőbb étterme az úticél? Ruháink és szoknyáink között igazán elegáns darabokat is találsz!

2.   Árulkodó cipellők

A cipőválasztás is nagy fejtörést okozhat. Azon túl, hogy illenie kell a kiválasztott szetthez, kényelmes és szépnek kell lennie. A komfort egy nagyon lényeges szempont, hiszen ki szeretne órákat ücsörögni vagy sétálni egy viselhetetlen lábbeliben? Ráadásul a cipő is sokat árulhat el rólad! Egy merész magassarkút választottál? Partnered azt feltételezi majd, hogy magabiztos és rejtélyes nő vagy! Egy sportos és trendi tornacipő lett a szetted része? Lazaságot és bohóságot sugározhatsz! Válassz okosan és hódíts szíveket!

 

3.   Milyen színt válassz?

A megfelelő szín kiválasztása a legtöbb esetben személyiségfüggő és típusfüggő. Az öltözékedben azonban mindig lesznek domináns színek, amik árulkodóak lehetnek és nagy benyomást tehetnek a randipartneredre. A fekete szín például a világon mindenhol az attraktivitás szimbóluma, egy dögös fekete ruhával nem foghatsz mellé! Az élénk színekkel is sikeres lehetsz, de persze csak mértékkel a neonnal!

4.   Figyelj a részletekre!

A kiegészítők jelenléte és aránya is sokat elárul rólad. Egy-egy ezüst ékszerrel, egy szetthez illő kézitáskával, esetleg egy sállal sokat dobhatsz a megjelenéseden. De ne ess túlzásba! A túl sok ékszer riasztó lehet, ráadásul a természetes szépséged is eltakarja!

 

5.   Érezd jól magad a ruhában!

A legfontosabb tippet hagytam utoljára, hogy biztosan rögzüljön. Olyan ruhát válassz a randira, amiben maximálisan jól érzed magad! A találka közben nem csak te kommunikálsz a partnereddel, a tested is folyamatos jeleket ad a külvilág felé. Ha egy kényelmet vagy neked nem tetsző ruhában jelensz meg, biztosan rányomja majd a bélyegét a hangulatra.

Látogass el webáruházunkba és válassz olyan ruhákat, amik kihangsúlyozzák az előnyeidet és Te is tetszel benne magadnak!

 

Remélem segítettem a választásban! Köszönöm, hogy olvastál, találkozunk jövőhéten! :-)

 

Puszi, Barby