INGYENES házhozszállítás 20 000Ft-os termékrendelés felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36301602111

BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Mutasd meg az alakodat!

Barby
Barby
2021.02.01 12:17
Mutasd  meg az alakodat!

Sokan küzdünk azzal a problémával, hogyan hangsúlyozzuk ki magunkon a legdekoratívabb részeket…illetve melyek is ezek??? Gyorsan változik a divat, kapkodjuk a fejünket, milyen ruhákat válasszunk, mivel párosítsuk össze és sokszor sajnos ennek következményeképp nem sikerül a legjobb formánkat hozni. Próbáltam nektek összegyűjteni pár tippet ahhoz, hogy derekatok karcsúbbnak, áramvonalasabbnak tűnjön, hiszen ez az a testrész  - mérettől, magasságtól függetlenül – melyet ÉRDEMES kihangsúlyozni.

Mutasd a derekad!

Karcsúságod kihangsúlyozása esetére „határold be” a derekad! Ez azt jelenti, hogy egy szoknyát vagy nadrágot felvéve, melyek nem csípő fazonúak, használj ÖVET! Tűrd be a felsőruházatod derekát és húzd össze egy vastagabb/vékonyabb övvel. Ez a praktika nemcsak a homokóra alakodra fogja felhívni a figyelmet, hanem az övként használt kiegészítő fel is dobja a szettedet. Manapság rengeteg vastagságban, anyaggal, csattal vagy anélkül készült övként funkcionáló kiegészítő vásárolható. Használd ki ezt az egyszerű tippet!

Figyelj a méretre!

Úgy gondolom ezt nem kell magyaráznom. Előnytelen kinézetet eredményez akár a kisebb, akár a nagyobb méretű ruhaválasztás. Ne próbáld meg magad kisebb ruhába gyömöszölni annak érdekében, hogy kisebbnek tűnjön a feneked és azért sem, hogy nagyobbnak a cicid. És még inkább NE vásárolj azért nagyobb ruhát, hogy eltakard minden idomod, mintha csak egy zsákot hordanál.

Le a kerekített orrú cipőkkel!

Aranyos topánkák, csillámos sliponok,… ég veletek! A lekerekített orrú cipők optikailag NEM karcsúsítanak, sőt! Válassz inkább hegyes, meghosszabbított elejű cipellőket, hiszen ezekből a darabokból is lehet igazán mutatósakat találni!

Ha szűkszárú farmer, akkor magas sarkú!

Tudom, nem éppen a legkényelmesebb darab egy tűsarkú, de nem is kell feltétlenül egy 10-12 cm-es magasságú cipőt választanod. A lényeg, akár egy hosszú, akár egy rövid nadrágról van szó, hogy hosszított vagy hegyes orrú, legalább pár centiméter magas cipővel hordd! Az aprónyi szenvedésért cserébe optikailag a teljes alakod karcsúbbnak fog tűnni!

Hosszított blézer vagy kardigán!

Korábban már olvashattátok, hogy tűrjük be a felsőruházatot és hordjunk övet. Ezt feldobhatjuk még ezzel az apró trükkel, ami szintén a karcsúságunkat hangsúlyozza. Próbáljátok ki, meg fogtok lepődni a végeredményen!

Csíkos darabok, persze függőlegesen!

Bizonyára ezt a trükköt már mindenki ismeri, hiszen köztudott, hogy a függőleges csíkozású ruhák optikailag nyújtják a testrészt, melyen épp viseled.

Fekete, de legalább sötét!

A sötét színű ruhák önmagukban karcsúsító hatásúak. Persze ez nem azt jelenti, hogy télen-nyáron feketében kell járni…DE érdemes a napi szettedbe mindig egy-egy sötét ruházatot belecsempészni, legyen az nadrág,, szoknya, póló vagy ing. Ezen daraboknak ráadásul még egy előnye, hogy minden színű ruhadarabbal párosíthatóak! Biztosan nem lesz unalmas a szetted, ha feldobod a fekete szoknyát egy narancssárga inggel!

 

Remélem tudtam nektek újdonságot hozni és legalább pár tippet kipróbáltok, használtok majd a későbbiekben is!

Írjátok meg, TI milyen praktikákat használtok? Mik a bevált szokásaitok egy kis optikai csaláshoz?

Esetleg volt már korábban vicces ruhabakitok, melyet megosztanátok?

 

Hamarosan ismét találkozunk, vigyázzatok magatokra, puszi:

Barby