Kérdése van? Hívjon minket! +36301602111

BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Melyik színtípusba tartozol?

Barby
Barby
2021.09.17 15:20
Melyik színtípusba tartozol?

Vannak színek, amik látványosan jól állnak, de olyan ruha is lapul a gardróbodban, amit a színe miatt végül soha nem vettél fel? Válassz színeket tudatosan és hozd ki a maximumot a ruháidból! Ebben a cikkben az évszakelmélet misztikus hangzó fogalmáról rántjuk le a leplet, bemutatjuk az évszaktípusokat is! Olvass tovább, és tudd meg, melyik csoportba tartozol!

 

 


Mi az az évszakelmélet?


Tudtad, hogy bőrünk, hajunk és szemszínünk alapján különböző évszaktípusokba tartozunk? Lehet, hogy már hallottál róla, de nem kerítették neki túl nagy jelentőséget. 

Azonban, ha tisztában vagy melyik színtípusba tartozol, rengeteg fejtöréstől kímélheted meg magad! Megkülönböztetünk tél, tavasz, nyár és ősz típusokat. A megkülönböztetés alapját a természetes színeink képezik, tehát a veled született árnyalatok döntik el hová tartozol. Ha tisztában vagy a színtípusoddal sokkal egyszerűbb lesz a ruhavásárlás, sőt a sminkelést is egy új szintre fejlesztheted. Pontosan tudni fogod, hogy mely színekkel emelheted ki a természetes szépséged! Ne aggódj, a Bella Kollektion virtuális polcain minden évszaktípus megtalálja álmai ruháját!


Tél típus


Az igazi hófehérkék tartoznak a tél típusba! Külső adottságaidat leginkább a kontrasztok jellemzik. Ha a hajad hamvas barna, sötétbarna, fekete vagy nagyon világos szőke színben pompázik, a szemed ezzel ellentétesen világos vagy sötét árnyalatú, a bőröd pedig hűvös, kékes tónusú, nagy valószínűséggel ebbe a csoportba tartozol. A visszafogott pasztell színeket érdemes kerülnöd, helyettük az erőteljes színek felé fordulj! Egy vad piros és fekete szettel, vagy mély lila összeállítással nem foghatsz mellé! Dobd fel az összeállítást egy ezüst ékszerrel a tökéletes összhatásért!

 


Tavasz


A “tavasztündér” típust egyszerű felismerni! A hajad inkább világos árnyalatokban csillog, a szemszíned melegséget, kedvességet sugároz, a bőröd barackos árnyalarú. A friss, élettel teli, finom, meleg árnyalatok állnak a legjobban. A sötét és hideg színeket érdemes kerülnöd! Válogassa pasztellszínek erdejében, vagy vessz el a pezsgőszínek labirintusában, megéri! Egy csodás ruha és csizma, egy sállal tündökölni fog rajtad idén ősszel!


Nyár


A nyár típusba tartozó hölgyek megjelenése sejtelmes és elegáns. Ha a hajadat hamvas színek jellemzik, a szemed és a hajszíned nincsen kontraszt, a bőrödet pedig hűvös alaptónus jellemzi és szemplőid is vannak, már tudod is melyik csoportba tartozol! A Te színeid is a pasztell árnyalatok, azonban inkább a kékes-zöldes, szürkés árnyalatok között keresgélj! 

 


Ősz


Ha az ősz típusba tartozol visszafogott melegség jellemez! A hajadban vörösen megcsillanó pigmentek, arany szálak csillognak, a szemed az aranybarnától az olajzöldön át a pávakékig ragyoghat, a bőrödet pedig meleg alaptónus jellemzi. Te vagy az a típus, akinek a szépségét a földszínek emelik ki, a kékes-rózsaszínes tónusokat érdemes elkerülnöd! Tárazz be barna és bézs kötött felsőkből az idei őszre!


Remélem segítettem! Nézz szét webáruházunkban és vásárolj színtípusodnak megfelelően!

Találkozunk jövőhéten! :)

 

Puszi, Barby