Kérdése van? Hívjon minket! +36301602111

BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Így válaszd ki a tökéletes kabátot télre!

Barby
Barby
2021.11.19 17:09
Így válaszd ki a tökéletes kabátot télre!

Bundás, szőrmés, steppelt, gombos, öves, extra hosszú vagy rövid? Ugye milyen nehéz választani? A téli hónapok egyik legnagyobb talánya, hogy milyen kabát legyen a legújabb szerzeményed. Most segítek, hogy milyen szempontok alapján válaszd ki a tökéletes téli kabátot!

 

 

Öltözködj rétegesen és okosan!

Milyen is a tökéletes kabát? Kellemesen meleg, finom tapintású, puha, gyönyörű, divatos és a téli outfited éke. Az első pontot próbáld meg minél hamarabb kipipálni! Hiába a szép kabát, ha vacogsz benne, amikor az utcára lépsz! Az szigetelés, a bélés legyen tehát az első, amit megnézel egy kabáton. Természetesen nem csak a kabát vastagságán múlik a kényelem. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a réteges öltözködés fontosságát! Hidd el, ha a kabát alá felveszel egy kötött pulcsit, vagy hosszú ujjú felsőt és alá egy atlétát sokkal kellemesebb lesz az egész napot a városban tölteni. Ha inkább egy ruhára vagy egy szoknya és felső kombóra gondoltál, figyelj arra, hogy a megfelelő vastagságú harisnyával párosítsd a szettet!

Milyen legyen a fazon?

Télen, kabátba burkolózva jóval kevesebbet mutathatunk meg az alakunkból. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen mindegy milyen fazont öltünk magunkra. A tökéletes téli kabát kiemeli az alakod összes előnyös tulajdonságát. Hosszú vagy rövid, laza vagy illeszkedő? Örök dilemma… Hozd ki belőle a maximumot! Az öves és megkötős megoldásokkal optikailag vékonyíthatod a csípődet, a hosszabb kabátok “ápolnak és eltakarnak”, a rövidebb fazonokkal megmutathatod a szép, hosszú lábaidat. A döntés csak rajtad áll! Te melyik tulajdonságodat szeretnéd kiemelni? Válogass ruhásszkrényünkben, hatalmas a választék! Biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot!

 

Zsebek!

Ki ne szeretne olyan kabátot, amelynek pont tökéletes méretűek a zsebei? Minden nő olyan darabról álmodozik, amely zsebében kényelmesen elfér a keze, sőt a telefont és a kocsikulcsot és biztonságosan belerakhatja. A saját kényelmed érdekében tehát jól figyeld meg a kabátok zsebeit!

 

 

Szellőzés

Végül az egyik legfontosabb szempont: a szellőzés. A kabátok ezen tulajdonsága megakadályozza, hogy kimelegedj a hidegben és utána megfázás legyen a vége. Ráadásul kellemetlen lehet egy rosszul szellőző kabátban, izzadtan végezni a napi teendőket.

 

Remélem segítettem a döntésben, itt megtalálod a legszebb darabokat!

Jövőhéten ismét találkozunk!

Puszi, Barby