BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Így viseld a nyári divat színeit

Barby
Barby
2021.07.20 12:35
Így viseld a nyári divat színeit

Az idei nyár divat színeit a klasszikus árnyalatok mellett az energikus tónusok, a feltűnő kontrasztok és a szabad önkifejezés jellemzi. Bár az élénk színeket minden mennyiségben szívesen látjuk, egyes árnyalatok most különösen divatosak lesznek.

Bemutatom nektek a szezonális trendszíneket és adok pár tippet, hogyan viseld őket a hétköznapokon.

 

 

Tüzes piros

Nincs magabiztosabb szín az energikus pirosnál, ezért nyáresti randevúkra tökéletes választás lesz egy skarlát piros ceruzaruha, ami megkerülhetetlen színtrend 2021 nyarán. Kis adagban az óvatosabbak például kiegészítőként is kísérletezhetnek vele, például egy piros cipő vagy táska formájában. Ha egy ehez hasonló tüzes árnyalatot túl extravagánsnak találnál, nyugodtan választhatod az adott szín egy lágyabb, kevésbé harsány alternatíváját.

 

Lédús narancssárga

A narancssárga 2021-ben is trendszín marad a természet ihlette narancshéj és sáfrány árnyalatban. Ezek a ragyogó színek rendkívüli figyelmet követelnek maguknak, miközben megidézik a nyári naplementék és a citrusfélék életteli tónusát. Ha ezeket az egzotikus árnyalatokat viseled, egy kicsit mindig úgy érezheted magad, mintha vakáción lennél, még akkor is, ha épp csak a balkonodon töltenéd a hétvégét. A nyár egyik kedvenc ruhadarabja a lenge kaftán vagy egy elegáns midiruha, amin jól mutatnak ezek a vibráló tónusok.

 

Derűs sárga

Szinte magától értetődik, hogy a nap színét tükröző napsugár sárga menő lesz 2021 nyarán. Viselésétől garantáltan egész nap jobb lesz a hangulatod. Ez a lágy sárga tónus a fehér és a természetes földes árnyalatokat üde színfoltként egészíti ki, de merészebb összeállításokban trópusi színekkel kombinálva is kipróbálhatod. Hogy divatos városi outfitet állíts össze ezzel a színnel elég, ha egy edzőcipővel kombinálnod.

 

 Organikus zöld

A zöld színű nyári ruhák 2021-ben változatos, természet ihlette árnyalatokban hódítanak. Az egyik legkedveltebb árnyalat most a tengerre emlékeztető, látványos aqua zöldeskék és a meleg árnyalatú mély zöld, ami az északi erdőket is az eszünkbe juttathatja. Egy kabát vagy farmer sosem megy ki a divatból, így ezekkel kombinálva a zöld színű ruházatokat laza outfiteket alkothatsz.

 

Harmonikus kék

klasszikus kék a nyugalmat szimbolizálja, ráadásul ez 2021 trend színe is, ami számtalan ruháról visszaköszön, felidézve a legszebb nyári emlékeinket: a felhőtlen ég kékjét, vagy éppen az óceán ragyogását. Most nagyon divatos még a fakó farmer, a szürkés kék, a sötétebb navy és az áfonyakék árnyalat. Mivel egy hűvös színről van szó, segít lehűlni a kánikulában. Viseld komplementer színekkel, például egy sárga vagy narancssárga papuccsal, hogy érdekes kontrasztokat alkoss.

 

Elbűvölő rózsaszín

A szofisztikált rózsaszínek 2021-ben halvány korál rózsaszínben, púder és a virágszirom árnyalatokban dominálnak. Ezeket érdemes hasonlóan letisztult tónusokkal, például 2021 egyik kedvencével, a gyöngy szürkével vagy bézzsel kombinálni. Az élénk cékla rózsaszín viszont remekül mutat más feltűnő árnyalatokkal is, például az aqua zölddel vagy napsárgával is, amik az idei szezonban egyénként is kedvelt divatszínek.

Klasszikus bézs

A bézs, a khaki és a homok színű ruhák idén a tavaszi-nyári kifutók kedvencei lettek. Ha egy elegáns összeállítást tervezel, ez a letisztult natúr szín bármikor a segítségedre lesz. A természetes színeket 2021-ban a meleg barna tónusok is képviselik. A fahéj barna egy izgalmas vörösesbarna szín, ami a bézzsel kombinálva egy érett, monokróm szettet alkot. A bézst nagyszerűen egészítik ki az arany színű ékszerek, amikkel azonnal stílusos outfitet állíthatsz össze.

 

Időtlen fehér

A fehér színű ruhák sosem mennek ki a divatból, viszont minden divatszezon más-más árnyalatot helyez a figyelem középpontjába. Mik a 2021-es nyári trendek? A matt hatású, vakítóan fehér tónusok és a csipke anyag, ami különösen az alkalmi ruhákon mutat szépen. A nyári szezonra lezser ruhákat és egy vidám színű tornacipőt vagy egy kényelmes szandált válassz.

 

Számotokra melyik a nyár színe?

 

Találkozunk a jövő héten!

Puszi, Barby