BellaBlog - Minden ami ruházkodás

Légy nőies!

Barby
Barby
2021.02.04 11:43
Légy nőies!

Kényelmes viselet a farmer, póló, sportcipő kombó, de néha nem árt kicsit kiöltözni. Kiöltözés alatt nem azt érten, hogy húzz kisestélyit és légy kihívó! Egyszerűen csak arról van szó, hogy ne futkoss tornacipőben, hanem hangsúlyozd ki a nőies alakod pár egyszerű tippel!

 

 

Figyelj a részletekre!

Ha ragaszkosz a farmer és póló kombinációhoz, dobd fel,  húzz hozzá övet, nagy fülbevalót, színes karkötőt! Figyelj a ruhák méretére is, hiszen egy bő felső slampos kinézetet nyújt! Színek tekintetében persze nem kell rózsaszínben járnod, hiszen a sötétkék vagy éppen szürke ruha is lehet csajos! DE használj kiegészítőket, viselj hozzá színes kézitáskát, magas sarkú cipőt. VIGYÁZZ, nehogy túlzásba ess a kiegészítőkkel, hiszen ez esetben inkább karácsonyfának néznek majd!

 

Egyberuha, a nőiesség hangsúlyozására

Minden nő szekrényében ott lapul számtalan egyberuha, melyeket bizonyos alkalmakra vett, különböző színben, anyagban, csipkével, strasszal. Ismét nem arról van szó, hogy a hétköznapokban járj koktélruhába, csak szeretnék rávilágítani, hogy hasonló fazonú ruhák kaphatók mindennapi használatra is. Ezek a darabok általában egyszerű pamut vagy lenvászon anyagból készülnek, testhezálló felső résszel és különböző fazonú szoknyarésszel. Önmagukban is tökéletesen képviselik a nőiességet, nem szükséges mellé többféle kiegészítőt viselned. Hidd el így is utánad fognak nézni az utcán.

A ruhához párosíthatsz egy csinos szandált és blézert vagy a vadabbak akár tűsarkút és bőrdzsekit is. Randin, csajos vacsorán, és az irodában is megállja a helyét ez az egyszerű szett.

 

Tűsarkú, mint alapdarab

Jegyezzük meg, hogy nem mindenhez húzhatunk tűsarkút, de a legtöbb szettet – legyen farmer, póló, rövidnadrág, szoknya, ing stb – igenis nőiessé, dögössé varázsolja. Nyújtja a lábakat és a feneked is formásabb lesz tőle! J

Próbáljunk meg néha elvonatkoztatni a fekete színtől cipők terén, mondván -  hogy az mindenhez jó! A bézs, krém, barna árnyalatait is felveheted bármilyen szetthez és ráadásul nem is keltenek olyan feltűnést, mint egy fekete lakk darab.

A kényelmes tűsarkú beszerzése bizony nehéz feladat, így ne sajnáld rá sem a pénzt, sem az időt. Te leszel majd a legboldogabb, mikor a lábad egész napos tűsarkú viselet után sem fáj. Emellett ha nem kényelmes, akkor menni sem tudsz majd benne szépen és ugye nem akarsz mások előtt csetleni-botlani?

 

Színek és minták

A ruha fazonján kívül nagy jelentősége van a színeknek, mintáknak, motívumoknak. A klasszikus női színek adottak, mint a rózsaszín, lila és piros. Válassz bármilyen árnyalatot, biztosan kihangsúlyozza nőiességed!

Vigyázz azonban, milyen hatást szeretnél elérni! Mielőtt kiválasztod a ruhádat, gondold végig a napodat, mi lesz a programod, odaillik az éppen kiválasztott színű ruhadarab?

Minták esetében válassz függőlegesen csíkosat, ha nyújtani szeretnéd az alakod vagy vízszintesen csíkosat, ha szélesíteni. Válassz pöttyöset, de vigyázz, nem passzol mindenhez! Válassz virágmintát, de csak csínján, mert a túl intenzív virágminta erősíti az alakod!

 

Bízom benne, hogy ismét tudtam pár hasznos ötlettel szolgálni, találkozunk legközelebb!

Puszi, Barby